www.merrjep.com

www.merrjep.com estimated value : $ 327732

Site Title : MerrJep.com | Shpallje | Punë | Shërbime | Shoping | Automjete

Description : Kosovo MerrJep.com | Shpallje | Punë | Shërbime | Shoping | AutomjeteMerrJep.com është vendi më i madh për tregti në Kosovë. Blini artikuj që ju duhen d..

Keywords : Automjete, Blerje, Blihet, Kompjuterë, Punë, Punësim, Shërbime, Shitet, Shitje, Shoping, Shpallje, Shpalljet, Telefona Mobil, Vetura,

Charset : windows-1251

Page Speed : 172 ms

Site Host : www.merrjep.com

Site IP : 83.219.193.43

Site Server : Microsoft-IIS/8.5

Language : sq-al

Google Analytic Code : 1099664-4

Keywords Density
Keyword Use Count(times) Use Rate(%)
merrjep7 times6.03 %
shpallje3 times2.59 %
punë3 times2.59 %
shërbime2 times1.72 %
shoping2 times1.72 %
automjete2 times1.72 %
kosovë2 times1.72 %
nevojiten2 times1.72 %
vetura2 times1.72 %
duhet2 times1.72 %
vendi1 times0.86 %
madh1 times0.86 %
tregti1 times0.86 %
këtu1 times0.86 %
mund1 times0.86 %
shisni1 times0.86 %
artikuj1 times0.86 %
blini1 times0.86 %
shtëpi1 times0.86 %
kamera1 times0.86 %
telefona1 times0.86 %
mobil1 times0.86 %
shumë1 times0.86 %
tjera1 times0.86 %
postoni1 times0.86 %
falas1 times0.86 %
blije1 times0.86 %
shite1 times0.86 %
kг«rkoni1 times0.86 %
mesin1 times0.86 %
shpalljeve1 times0.86 %
vendbanime1 times0.86 %
punË1 times0.86 %
elektronika1 times0.86 %
shtËpi1 times0.86 %
familje1 times0.86 %
sport1 times0.86 %
rekreacion1 times0.86 %
makina1 times0.86 %
vegla1 times0.86 %
Link Analyse
Text Link Rel Target
zveçan/shpalljet/zveçan
zubin potok/shpalljet/zubin-potok
vushtrri/shpalljet/vushtrri
viti/shpalljet/viti
vetura/shpalljet/gjithë-kosova/vetura
vendbanime/shpalljet/gjithë-kosova/vendbanime
tregtoni sigurtë/customerservice/tradesafe
therandë/shpalljet/therandë
sport dhe rekreacion/shpalljet/gjithë-kosova/sport-dhe-rekreacion
skenderaj/shpalljet/skenderaj
shtypi/customerservice/press
shtime/shpalljet/shtime
shtërpcë/shpalljet/shtërpcë
shtËpi dhe familje/shpalljet/gjithë-kosova/shtËpi-dhe-familje
shitorja/customerservice/store
rreth merrjep/customerservice/about
rregullat/customerservice/rules
rahovec/shpalljet/rahovec
punË/shpalljet/gjithë-kosova/punë
prizren/shpalljet/prizren
prishtinë/shpalljet/prishtinë
pejë/shpalljet/pejë
na kontaktoni/customerservice
mitrovicë/shpalljet/mitrovicë
merrjep në twitterhttps://twitter.com/merrjep_blank
merrjep në facebookhttps://www.facebook.com/pages/merrjepcom/347140818632868_blank
malishevë/shpalljet/malishevë
makina dhe vegla/shpalljet/gjithë-kosova/makina-dhe-vegla
lipjan/shpalljet/lipjan
leposaviq/shpalljet/leposaviq
klinë/shpalljet/klinë
kastriot/shpalljet/kastriot
kaçanik/shpalljet/kaçanik
hapësirat reklamuese të merrjep/customerservice/banners
gjithë kosova/shpalljet/gjithë-kosova
gjilan/shpalljet/gjilan
gjakovë/shpalljet/gjakovë
fushë kosovë/shpalljet/fushë-kosovë
ferizaj/shpalljet/ferizaj
elektronika/shpalljet/gjithë-kosova/elektronika
drenas/shpalljet/drenas
dragash/shpalljet/dragash
deçan/shpalljet/deçan
dardanë/shpalljet/dardanë
burim/shpalljet/burim
besianë/shpalljet/besianë
artanë/shpalljet/artanë
+ postoni shpallje falas!/registration/ad/create?isnew=true
Response Headers
Cache-Controlprivate
Content-Length123993
Content-Typetext/html; charset=utf-8
DateTue, 02 Aug 2016 21:59:17 GMT
ServerMicrosoft-IIS/8.5
X-AspNetMvc-Version5.2
X-AspNet-Version4.0.30319
X-Powered-ByASP.NET
H Tags
h4blije atë që të duhet, shite atë që nuk të duhet!
informata
ndihmë
h5kг«rkoni nг« mesin e 335.537 shpalljeve.
CSS Files
1/apple-touch-icon.png
2/apple-touch-icon-114x114.png
3/apple-touch-icon-120x120.png
4/apple-touch-icon-144x144.png
5/apple-touch-icon-152x152.png
6/apple-touch-icon-57x57.png
7/apple-touch-icon-72x72.png
8/apple-touch-icon-76x76.png
9/combres.axd/sitecssbootstrap/20160714-01/
10/content/favicon.ico?v=20160714-01
11https://fonts.googleapis.com/css?family=open+sans:400,300,300italic,400italic,600,600italic,700,800italic,800,700italic&subset=latin,cyrillic
JS Files
1/combres.axd/sitejs/20160714-01/
2/scripts/mapper.js
3http://static.criteo.net/js/px.js?ch=1
4http://static.criteo.net/js/px.js?ch=2
5https://www.google.com/jsapi