www.raiffeisen.al

www.raiffeisen.al estimated value : $ 5952

Site Title : Raiffeisen Bank: Fillimi

Charset : utf-8

Page Speed : 7500 ms

Site Host : www.raiffeisen.al

Site IP : 192.249.119.42

Site Server : Apache

Keywords Density
Keyword Use Count(times) Use Rate(%)
raiffeisen10 times2.62 %
bank7 times1.84 %
milion7 times1.84 %
euro7 times1.84 %
kredi6 times1.57 %
banking5 times1.31 %
raportet4 times1.05 %
financiare4 times1.05 %
tarifa4 times1.05 %
kushte4 times1.05 %
online4 times1.05 %
kredite4 times1.05 %
shqiperi4 times1.05 %
tuaja4 times1.05 %
kontakt3 times0.79 %
internet3 times0.79 %
kushtet3 times0.79 %
personale3 times0.79 %
hipotekore3 times0.79 %
bankare3 times0.79 %
bizneset3 times0.79 %
lexo3 times0.79 %
shumë3 times0.79 %
leasing3 times0.79 %
20163 times0.79 %
perqind3 times0.79 %
20153 times0.79 %
fillimi2 times0.52 %
international2 times0.52 %
rreth2 times0.52 %
vjetore2 times0.52 %
pasqyrat2 times0.52 %
periodike2 times0.52 %
rrjeti2 times0.52 %
kartat2 times0.52 %
paketat2 times0.52 %
produktet2 times0.52 %
tregu2 times0.52 %
valutor2 times0.52 %
sherbimet2 times0.52 %
Link Analyse
Text Link Rel Target
zonat self-service/rreth-nesh/rrjeti-i-degeve-atm/
veprime te autorizuara/individe/veprime-te-autorizuara/
vendndodhja/rreth-nesh/rrjeti-i-degeve-atm/
vende vakante/karriera/vende-vakante/
udhezues per marketingun etik/images/uploads/documents/udhezues_per_marketingun_etik_ne_rbal_v1.0_web.pdf
tregu i parasë/thesari/tregu-i-parase/
tregu i letrave me vlerë/thesari/tregu-i-letrave-me-vlere/
transfertat moneygram/individe/transferta-bankare-dhe-pagesa/moneygram
transferta bankare dhe pagesa/individe/transferta-bankare-dhe-pagesa/
thesari/thesari/
termat & kushtet/rreth-nesh/termat-kushtet/
tarifat dhe kushtet/tarifa-dhe-kushte
tarifa dhe kushte/individe/tarifa-dhe-kushte/
sms banking/sherbimet-online/sms-banking/
shitja e kolateraleve nga kredite e keqija/shitja-e-kolataraleve-nga-kredite-e-keqija
shiko demohttp://youtu.be/y6jidgsd4i4
sherbimet online/sherbimet-online/
shërbimet bankare/bizneset/sherbimet-bankare/
self service zone/sherbimet-online/self-service/
rzbhttp://www.rzb.at/ebusiness/01_template1/831197035645054749-na-na-na-1-na.html
rrjeti i degeve / atm/rreth-nesh/rrjeti-i-degeve-atm/
rreth nesh/rreth-nesh/
raportet vjetore/rreth-nesh/raportet-vjetore/
raportet periodike/rreth-nesh/raportet-periodike/
raiffeisen bank internationalhttp://www.rbinternational.com/ebusiness/01_template1/826124957350877869-na-na-na-1-na.html
pse te zgjedh rbal-në/karriera/pse-te-zgjedh-rbal-ne/
programi i praktikës/karriera/programi-i-praktikes/
produktet e manaxhimit te cash-it/korporatat/produktet-e-manaxhimit-te-cash-it/
produktet e investimeve/bizneset/produktet-e-investimeve/
proçesi i rekrutimit/karriera/procesi-i-rekrutimit/
proçese blerje/procese-blerje
politikat e privatesise/politikat-e-privatesise/
përgjegjësia sociale/rreth-nesh/pergjegjesia-sociale/
pasqyrat financiare/rreth-nesh/pasqyrat-financiare/
paketat sipas ciklit të jetës/individe/paketat-sipas-ciklit-te-jetes/
paketat e pagave/individe/paketat-e-pagave/
oferta hygeia/individe/kartat/oferta-hygeia
njoftim per shitje/njoftim-shitje-objekti
njoftim/marredheniet-me-publikun/lajme/2015/njoftim/
mpay/sherbimet-online/mpay/
mobile banking/sherbimet-online/mobile-banking/
misioni/rreth-nesh/misioni/
marrëdhëniet me publikun/marredheniet-me-publikun/
llogari rrjedhëse/individe/llogari-rrjedhese/
lexo më shumë >/marredheniet-me-publikun/lajme/2015/njoftim/
lajme/marredheniet-me-publikun/lajme/
kushtet e përdorimit/kushtet-e-perdorimit/
kursimet dhe investimet/individe/kursimet-dhe-investimet/
kredia hipotekore/individe/kredia-hipotekore/
kredi personale/individe/kredi-personale/
kredi kufi/individe/kredi-kufi/
kredi hipotekare/individe/kredia-hipotekore
kredi ekspres/individe/kredi-ekspres/
korporatat/korporatat/
kontakt/rreth-nesh/kontakt/
kodi i sjelljes/kodi-i-sjelljes-ne-rbal
këmbimi valutor (f/x)/thesari/kembimi-valutor-f-x/
kartat/individe/kartat/
karriera/karriera/
internet banking/sherbimet-online/internet-banking/
informacion ligjor/informacion-ligjor/
info rreth rzb dhe rbi/rreth-nesh/info-rreth-rzb-dhe-rbi/
individë/individe/
ftese per oferte{link_url}
forma e aplikimit/karriera/forma-e-aplikimit/
financimi/bizneset/financimi/
financim/korporatat/financim/
financat tregtare/korporatat/financat-tregtare/
fillimi/fillimi/
english/index.php?act=55&lang=en
e-banking/korporatat/e-banking/
çmimet/rreth-nesh/mimet/
buletini ekonomik/thesari/buletini-ekonomik/
bordi drejtues/rreth-nesh/bordi-drejtues/
bizneset se/bizneset/bizneset-se/
bizneset e vogla/bizneset/bizneset-e-vogla/
bizneset/bizneset/
bankat korrespondente/institucionet financiare/thesari/bankat-korrespondente-institucionet-financiare/
aplikimi per sherbimet online/sherbimet-online/aplikimi-per-sherbimet-online/
>> internet bankinghttps://ebanking.raiffeisen.al/webbankalb/logincer.jsp?bank=sgsb
Response Headers
Cache-Controlno-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Connectionclose
Content-Typetext/html; charset=UTF-8
DateFri, 05 Aug 2016 12:37:55 GMT
ExpiresMon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT
imagetoolbarno
Last-ModifiedFri, 05 Aug 2016 12:37:58 GMT
Pragmano-cache
ServerApache
Transfer-Encodingchunked
Mata Tags
og:imagehttp://www.raiffeisen.al/themes/site_themes/default_site/images/logos/opengraph.png
og:titleraiffeisen bank albania
og:urlhttp://www.raiffeisen.al
H Tags
h3lajme
na ndiqni
ofertat aktuale
h4akses i shpejtë
apliko online
kontakt
kursi valutor
njoftim
rrjeti i degëve/atm
CSS Files
1/themes/site_themes/compressed/585325d5a6b70beba219971b96c698af1ce8f965.1436417545.css
JS Files
1/themes/site_themes/compressed/8b2ada0b00dbbd4659a261f001c8f3e9520e0b05.1434014135.js